Στον παλμό της Eurovision το «φλΕΡΤ» και το ERTFLIX!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ! Ζήστε τον παλμό της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής του τραγουδιού μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1 «φλΕΡΤ», με τη Νάντια Κοντογεώργη, που από την Τετάρτη 5 Μαΐου έως και την Τρίτη 18 Μαΐου, ημέρα του Α΄ Ημιτελικού της Eurovision, θα παρουσιάζει καθημερινά όλες τις συμμετοχές στον 65ο Διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όλα τα βιντεοκλίπ και οι συμμετοχές που θα λάβουν μέρος στον Α΄ και στον Β΄ Ημιτελικό, που πραγματοποιούνται στις 18 και 20 Μαΐου, με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, τα τραγούδια και τις αποστολές τους, θα παρουσιάζονται στο «φλΕΡΤ», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 16:00-18:00.

Ανάλυση και σχολιασμός για όλες τις χώρες, καθώς και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τους ερμηνευτές και τα μέλη της ομάδας τους, περιλαμβάνονται στο καθημερινό 15λεπτο αφιέρωμα του «φλΕΡΤ»,  με τίτλο «Πάμε Eurovision», το οποίο επιμελείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και θα βγαίνει στον αέρα στις 17:30.

Την Τετάρτη 5 Μαΐου, οι συντελεστές της εκπομπής υποδέχονται τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος θα μας μιλήσει για όλη την καλλιτεχνική  πορεία του στο θέατρο, στην τηλεόραση, για τις διεθνείς και επιτυχημένες  συνεργασίες του, καθώς και για τη Eurovision, όπου έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Την Παρασκευή 7 Μαΐου, καλεσμένη στην εκπομπή, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, είναι η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), η οποία θα ερμηνεύσει το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, σε μια acoustic version με τη συνοδεία πιάνου.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει… Από την Τετάρτη 5 Μαΐου -και για δύο εβδομάδες- συντονιστείτε στο «φλΕΡΤ», γιατί οι συντελεστές της εκπομπής… φλερτάρουν με τη Eurovision.

 

ERTFLIX 12 points:

Δύο εκπομπές με παρουσίαση όλων των συμμετοχών της Eurovision 2021

Στο ERTFLIX, στην ειδική κατηγορία EUROVΙSION, όπου ήδη το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει 15 ολόκληρες τελετές απονομής από το 2004 έως το 2019, τώρα ακόμα μια μεγάλη αποκλειστική έκπληξη περιμένει τους αμέτρητους φαν του θεσμού.

Δύο νέες ειδικές εκπομπές, με τίτλο «Πάμε EurovisionA’ Ημιτελικός» και «Πάμε Eurovision-Β’ Ημιτελικός», παρουσιάζουν όλα  τα βιντεοκλίπ από τις φετινές συμμετοχές με την ακριβή σειρά εμφάνισής τους σε κάθε ημιτελικό, όπως θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Μαΐου.

Σε επιμέλεια και παρουσίαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το «φλΕΡΤ», θα μάθουμε πληροφορίες και αναλύσεις για όλες τις χώρες και ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για τη Eurovision και τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision αρχίζει!