Με τη Stefania στο Tιρκουάζ Xαλί της Eurovision

EBU / ANDRES PUTTING

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, και οι καλλιτέχνες από τις άλλες χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, θα εμφανιστούν στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνεται στο Cruise Terminal  στο λιμάνι του Ρότερνταμ, σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου, στις 19:00. Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 65ης Eurovision.

Οι καλλιτέχνες θα φτάσουν στο χώρο της εκδήλωσης με πλοιάριο. Η υποδοχή τους θα γίνει με ναυτικό χαιρετισμό, καθώς το Ρότερνταμ είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, και με την παρουσία του δημάρχου της πόλης. Θα περπατήσουν στο Τιρκουάζ Χαλί και θα μιλήσουν με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ολλανδούς παρουσιαστές της εκδήλωσης.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων οι δημοσιογράφοι κάθε χώρας θα βρίσκονται σε booths, τα οποία θα είναι κατά μήκος στο Τιρκουάζ Χαλί και σε απόσταση μεταξύ τους. Οι καλλιτέχνες θα περπατούν με μάσκα, την οποία θα μπορούν να απομακρύνουν μόνο για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους και να φωτογραφηθούν.

Δείτε σήμερα, Κυριακή 16 Μαΐου, στις 19:00, σε Live Streaming το Turquoise Carpet και την εμφάνιση της Στεφανίας, εδώ.