Βίκτωρας Βερνίκος στο «Δύο στη 1»: Είμαι έτοιμος και δουλεύω σκληρά για τη συμμετοχή στην Εurovision

Δίχως άγχος, αλλά δουλεύοντας εντατικά, ο Βίκτωρας Βερνίκος (Victor Vernicos) ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Εurovision, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ1 που προβλήθηκε σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2023.

«Δεν έχω πολύ άγχος, είμαι χαρούμενος με την ομάδα που είναι γύρω μου. Είμαι έτοιμος και δουλεύω σκληρά» είπε ο  Βίκτωρας σε δηλώσεις του από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισής του για τη Εurovision.

Στην ερώτηση πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Έτρεμα από τη χαρά μου».

«Είναι πάρα πολύ τιμητικό που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας, την Ελλάδα, στη Eurovision, μπροστά σε εκατομμύρια άτομα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω προκριθεί γιατί πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να εμπνεύσω κι άλλα άτομα, στη δικιά μου ηλικία και σε μεγαλύτερες, να κυνηγάνε αυτά που αγαπάνε» δήλωσε ο μόλις 16 ετών Βίκτωρας.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αγαπούσε πάντα τον διαγωνισμό της Eurovision. «Σκέφτηκα ότι είχα αυτό το τραγούδι και ήθελα να το φτιάξω σωστά ώστε να μπορώ να το πάω στη Eurovision» εξήγησε πριν επιστρέψει στις εντατικές προετοιμασίες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό που διεξάγεται φέτος στο Λίβερπουλ.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του Βίκτωρα Βερνίκου στην εκπομπή «Δύο στη 1»: