Βίκτωρ, Τζένη και Μαρία στα θρανία… κι εμείς στην 67η Eurovision

O χρόνος μετράει αντίστροφα για την 67η Eurovision και μέσα από μία σειρά ξεχωριστών τρείλερ, η ΕΡΤ μας καλωσορίζει στον φετινό διαγωνισμό.

«Οικοδεσπότες» δεν είναι άλλοι από τον Βίκτωρα Βερνίκο και το νέο δίδυμο παρουσιαστριών της Eurovision, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά. Οι τρεις τους κάθονται στα θρανία μιας vintage σχολικής αίθουσας και μέσα από ερωταπαντήσεις για την ιστορία της Eurovision, μαθαίνουμε κι εμείς μαζί τους, ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Τα τρέιλερ, με κινηματογραφική αισθητική, έμφαση στο φως, το χρώμα και το ιδιαίτερο styling, φέρουν την υπογραφή της σκηνοθετικής ομάδας PickCodes που αποτελούν ο Ανδρέας Τσουραπάς και η Άνι Χατζηϊωάννογλου.

«Με κεντρικό θέμα τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που μας βάζουν στον ρυθμό της Eurovision, προτείναμε τα τρέιλερ να γυριστούν στον εξωτερικό χώρο της ΕΡΤ. Εκεί στήσαμε μία τάξη σχολείου με vintage decor. Τα τρέιλερ ξεκινούν με κοντινό πλάνο της τάξης και των πρωταγωνιστών μας και στο τέλος το πλάνο ανοίγει με το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ να ‘αγκαλιάζει’ το σκηνικό, όπως και η δημόσια τηλεόραση αγκαλιάζει τη μουσική και όλους τους Έλληνες» αναφέρουν οι PickCodes.

«Ο συνδυασμός μοντέρνου – vintage σκηνικού επιλέχθηκε για να τονίσει την ιστορικότητα και τη διαχρονικότητα του θεσμού της Eurovision, αλλά και να γεφυρώσει τις γενιές, καθώς ο Βίκτωρ αποτελεί τον νεαρότερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό» προσθέτει η σκηνοθετική ομάδα.

Κι επειδή είμαστε και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: