Βέλγιο: Οι Hooverphonic καταφτάνουν στη Eurovision με το «The Wrong Place»

©ZEB DAEMEN

Στον γνώριμο dream pop ήχο των Hooverphonic κινείται το «The Wrong Place», που θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στη Eurovision 2021. Μία από τις γνωστότερες βελγικές μπάντες σε όλο τον κόσμο, οι Hooverphonic θα εμφανιστούν στον Α΄ Ημιτελικό με ένα τραγούδι που μιλάει, σύμφωνα με τους ίδιους, για μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια.

Από το 1995 που δημιουργήθηκαν, οι Hooverphonic εξελίσσουν διαρκώς τον ήχο τους, ο οποίος έχει στοιχεία electronica, alternative rock και pop, και κινηματογραφική αισθητική. Πέρυσι γιόρτασαν την 20ή επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία του δίσκου «The Magnificent Tree», ενός από τους πιο καθοριστικούς της καριέρας τους, όπου περιλαμβάνεται και η μεγάλη επιτυχία «Mad About You». Οι Hooverphonic είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και στο ελληνικό κοινό και έχουν πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις στη χώρα μας.

Στη σκηνή της Ahoy Arena θα ανέβουν με την τραγουδίστρια Geike Arnaert, η οποία ήταν μέλος της μπάντας από το 1997 ως το 2008 και επανασυνδέθηκε με τους Alex Callier και Raymond Geerts την περσινή χρονιά.