Το «What They Say» ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ

Το «What They Say» και το video clip του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Βίκτωρας Βερνίκος στην 67η Eurovision έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 από τη συχνότητα της ΕΡΤ και «ταξίδεψε» παντού, μέσα από τις παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.

Πλήθος δημοσιευμάτων που συνοδεύονταν από το video clip, παρουσίασαν το μήνυμα του τραγουδιού, παρατηρώντας ότι ο Βίκτωρας μάς καλεί να «ακούμε» τα συναισθήματά μας, να τα εκφράζουμε, να τα μοιραζόμαστε κι έτσι να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Επαινετικά ήταν τα σχόλια και για το μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησαν οι Pickcodes, με τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο να στέκεται στην ιδιαίτερη φωτογραφία, τη μοντέρνα αισθητική και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς που συνοδεύουν την ερμηνεία του Βίκτωρα. Κολακευτικά σχόλια έλαβε, όμως, ο Βίκτωρας και για την κινησιολογία του, με αγγλόφωνο ιστότοπο να επισημαίνει ότι οι κινήσεις του μοιάζουν φυσικές και άνετες κι όχι υπερβολικά προβαρισμένες.

Το ταξίδι με προορισμό το Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει και ο Βίκτωρας ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον  Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στη Liverpool Arena.