Στο Σούνιο, με πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, τα γυρίσματα της ελληνικής καρτ ποστάλ για την Eurovision

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την Eurovision 2023. Γυρίσματα για την ελληνική καρτ ποστάλ, δηλαδή το βίντεο που θα προβληθεί πριν την εμφάνιση του Βίκτωρα Βερνίκου στη σκηνή του Λίβεπουλ, πραγματοποιήθηκαν στο Σούνιο.

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα γυρίσματα, με τον Βίκτωρα να πρωταγωνιστεί, τρέχοντας στα βράχια, κάνοντας «σχοινάκι», καθώς και κινήσεις μποξ.

«Ο σκηνοθέτης με έβαλε να τρέχω» ακούγεται να λέει ο Βίκτωρ, ενώ κλείνοντας, ευχαριστεί την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε για την καρτ ποστάλ. «Έχω απολυτή πίστη στην ομάδα που είχαμε σήμερα ότι (η καρτ ποστάλ) θα είναι υπέροχη. Ελπίζω ότι θα σας αρέσει, ανυπομονώ να τη δείτε. Σας αγαπώ» λέει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Οι καρτ ποστάλ θα προβάλλονται πριν την εμφάνιση κάθε συμμετέχουσας χώρας στην Eurovision. Κάθε καρτ ποστάλ θα περιλαμβάνει πλάνα από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία και την εκάστοτε συμμετέχουσα χώρα, αποτυπώνοντας το σύνθημα της φετινής Eurovision, «Η Μουσική Ενώνει».

Για τα γυρίσματα των καρτ ποστάλ, χρησιμοποιήθηκε πρωτοποριακή τεχνολογία με drones και κάμερες 360 μοιρών. Στις συνολικά 37 καρτ ποστάλ, θα παρουσιαστούν πλάνα από 111 διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ τα βίντεο θα συνοδεύονται με μουσικά έργα του Ουκρανού συνθέτη Dmytro Shurov.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC Eurovision (@bbceurovision)