Στο διάσημο «Nordic Party» ο Βίκτωρ Βερνίκος

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της Μ&S Bank Arena, στο Λίβερπουλ, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ο Βίκτωρ Βερνίκος έδωσε το «παρών» στο διάσημο Nordic Party που παραδοσιακά διοργανώνεται από εκπροσώπους σκανδιναβικών χωρών στην Eurovision και συγκεκριμένα φέτος από τις αποστολές από Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία και Σουηδία.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των διοργανωτών του Nordic Party, ο Βίκτωρ συμμετείχε με χαρά και ενθουσιασμό στην εορταστική εκδήλωση, όπου γνώρισε και συνομίλησε με καλλιτέχνες άλλων χωρών, μεταξύ των οποίων και τη Loreen, εκπρόσωπο της Σουηδίας στον φετινό διαγωνισμό και νικήτρια της Eurovision 2012. Ο Βίκτωρ συζήτησε με τη Σουηδή τραγουδίστρια για τις ασκήσεις φωνητικής με τις οποίες προετοιμάζονται για την εμφάνιση στη σκηνή του Λίβερπουλ, καθώς και για την Ελλάδα, με τη Loreen να εκφράζει την επιθυμία να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα μας.

Στο μουσικό event, εκτός των σκανδιναβικών χωρών, παρευρέθηκαν κι άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Andrew Lambrou της Κύπρου, ο Remo Forrer της Ελβετίας, μέλη του συγκροτήματος Voyager της Αυστραλίας, κ.ά.

Ο Βίκτωρ Βερνίκος, ο Andrew Lambrou, ο Remo Forrer και μπροστά και δεξιά, μέλος του συγκροτήματος Voyager

Ο Βίκτωρ συζητάει με τη Loreen, εκπρόσωπο της Σουηδίας στον φετινό διαγωνισμό και νικήτρια της Eurovision 2012

Η Alessandra, εκπρόσωπος της Νορβηγίας στην Eurovision 2023