Ολλανδία: Η S10 προσγειώνεται στη Eurovision με το ρομαντικό «De Diepte»

Η 21χρονη Stien Den Hollander (γνωστή με το επί σκηνής όνομα S10) είναι μια τολμηρή, αινιγματική πριγκίπισσα της εναλλακτικής ποπ μουσικής της Ολλανδίας.  Η S10 θα κάνει το ντεμπούτο της στον φετινό, 66ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, με  τη μελαγχολική μπαλάντα «De Diepte».

Πώς περιέγραψε η ίδια το τραγούδι της;

«Είναι ένας φόρος τιμής στη θλίψη και τις αναμνήσεις που χρωματίζουν τα βιώματα μας. Όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις ζωές τους. Αυτό το φαινομενικά απλό σημείο αναφοράς είναι κάτι που με έχει εμπνεύσει και ελπίζω να νιώσετε λιγότερη μοναξιά αφού ακούσετε το τραγούδι μου»/

Η 21χρονη τραγουδίστρια – που βρίσκεται στην κορυφή των τραγουδιστών της Ολλανδίας με τα περισσότερα ψηφιακά streams – μοιράζεται τις πιο προσωπικές της ιστορίες μέσα από το τραγούδι, το ραπάρισμα και την spoken word απαγγελία. Επειδή οι ιστορίες που διηγείται είναι κομμάτια της ζωής της, είναι πολύ σημαντικό για ‘κείνη να τις διηγείται στη γλώσσα της. Γι’ αυτό λοιπόν η S10 θα τραγουδήσει στη γλώσσα της γενέτειρας της, τα ολλανδικά.