Βίκτωρας Βερνίκος στο «Στούντιο 4»: Περιμένω με ενθουσιασμό την Eurovision – Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Ενθουσιασμένος και χαρούμενος με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού «What They Say» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision Βίκτωρας Βερνίκος, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1, σήμερα Δεύτερα 13 Μαρτίου 2023.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Χαίρομαι που επιτέλους βγήκε το τραγούδι. Υπάρχει μία καλή ανταπόκριση» είπε ο Βίκτωρας, εκφράζοντας την άποψη ότι το «What They Say» έχει «κάτι το διαφορετικό» και πως δεν είναι «κάτι συνηθισμένο για την Eurovision».

Αποκάλυψε, μάλιστα, τα επόμενα βήματα της ελληνικής ομάδας στην Eurovision: «Αύριο (14 Μαρτίου 2023) θα βγει το τραγούδι σε όλες τις πλατφόρμες. Παράλληλα, κάνουμε πρόβες με τον Κωνσταντίνο Ρήγο που θα είναι υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία. Είναι πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης».

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς είναι μόλις 16 ετών, ο Βίκτωρας τόνισε ότι δεν έχει άγχος. «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την ομάδα που έχουμε, νιώθω αυτοπεποίθηση» σημείωσε.

«Από μικρός ονειρεύομαι την Eurovision, αλλά από πέρυσι, με την Αμάντα, το έβαλα στόχο να πάω» εκμυστηρεύτηκε ο Βίκτωρας. Όπως είπε, η Eurovision είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο και για τη μουσική του.

«Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος και θα κάνουμε όλη την Ελλάδα υπερήφανη» τόνισε, δηλώνοντας έτοιμος για το μεγάλο κοινό της Eurovision. «Είναι ένα όνειρο που το οραματίζομαι εδώ και χρόνια. Το περιμένω με ενθουσιασμό» είπε, υποσχόμενος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του.