Ο Βίκτωρ μίλησε σε διεθνή media: «Ελπίζω να εμπνεύσω τους ανθρώπους με το τραγούδι μου»

Συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ παραχώρησε ο Βίκτωρ Βερνίκος για τη συμμετοχή του στην Eurovision 2023, με το τραγούδι «What They Say».

«Ελπίζω να εμπνεύσω τους ανθρώπους με το τραγούδι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βίκτωρ στο Eurovisionworld.com.

Περιγράφοντας την προετοιμασία για την εμφάνιση στο Λίβερπουλ, ο Βίκτωρ εξήγησε ότι ο ίδιος και όλη η ομάδα, εργάζονται για τη σκηνική παρουσία που «θα εκφράζει», όπως είπε, «το τραγούδι στον μέγιστο βαθμό και θα μεταδίδει το συναίσθημα του τραγουδιού στο κοινό».

Με τον δημοσιογράφο να στέκεται στο γεγονός ότι το τραγούδι συνέθεσε ο ίδιος ο Βίκτωρ και μάλιστα σε ηλικία 14 ετών, ο νεαρός καλλιτέχνης εξήγησε πως πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό τραγούδι που έγραψε μετά από μία περίοδο έντονου άγχους.

Πλέον, εργάζεται σκληρά για να επιτύχει την καλύτερη δυνατή παρουσίαση και να προσφέρει κάτι πραγματικά καλό στους θεατές και τους eurofans, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, ο Βίκτωρ απαντά με τρόπο αβίαστο: «Αγαπώ τη μουσική και αγαπώ να μοιράζομαι τη μουσική με τον κόσμο. Κάντε ό,τι αγαπάτε, με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Και παλέψτε γι’ αυτό!»

Την αγάπη του για τη μουσική περιέγραψε εξάλλου ο Βίκτωρ και σε διαδικτυακή συνέντευξη στο Eurovoxx που μπορείτε να δείτε εδώ.

Όπως είπε, κατάγεται από οικογένεια με έφεση στη μουσική: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου παίζουν πιάνο, ο παππούς έπαιζε επαγγελματικά κλαρινέτο σε τζαζ συγκρότημα»

Ο Βίκτωρ σκιαγράφησε όλη τη μέχρι σήμερα εμπειρία, από την υποψηφιότητα του για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision και την επιλογή του «What They Say», μέχρι την επίσημη παρουσίαση του κομματιού και του video clip. Όπως είπε, η μουσική του καριέρα δεν θα λάμβανε ποτέ τέτοια αγάπη, όση έχει κερδίσει επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα. «Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα» τόνισε, περιγράφοντας γλαφυρά τη μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο.

Περιγράφοντας την προετοιμασία που είναι σε εξέλιξη για τη Eurovision, είπε ότι όλη η ομάδα εργάζεται σκληρά, με πολλές πρόβες και προετοιμασία, «για να τελειοποιήσουμε τη σκηνική παρουσία».

Ο ίδιος άλλωστε ανυπομονεί, όπως λέει, για την τελική σκηνική εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή του Λίβερπουλ, τον Μάιο.