Ο Βίκτωρ μίλησε στη δημόσια τηλεόραση του Αζερμπαϊτζάν – Προβλήθηκε απόσπασμα του «What They Say»

Ο Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Αζερμπαϊτζάν» της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, η οποία προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα 1η Μαΐου 2023, λίγο πριν την πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023 που είναι προγραμματισμένη γι’ αύριο, Τρίτη.

Οι δηλώσεις του Βίκτωρα, οι οποίες μαγνητοσκοπήθηκαν πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Λίβερπουλ, έγιναν στα αγγλικά, αλλά μεταδόθηκαν με μετάφραση (voice over) στην αζερική γλώσσα.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, αρχικά παρουσιάστηκε μία αναδρομή στις ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision, η οποία συνοδεύτηκε με την προβολή των ανάλογων αποσπασμάτων, μεταξύ των οποίων και από το βίντεο κλιπ του «What They Say», ενώ ακολούθησαν οι δηλώσεις του Βίκτωρα.

Μιλώντας από τον κήπο έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ο Βίκτωρ εξέπληξε ευχάριστα το κοινό, καθώς μίλησε στα αζερικά, ευχόμενος «Καλημέρα στο Αζερμπαϊτζάν», όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής! Στη συνέχεια, ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη συμμετοχή στην Eurovision 2023 και περιέγραψε την προσπάθεια και την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής που είναι άλλωστε σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσίαση του «What They Say» στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Βίκτωρα Βερνίκου στη δημόσια τηλεόραση του Αζερμπαϊτζάν με voice over: