Ο Βίκτωρ μιλάει στο BBC Radio Merseyside και παίζει στο πιάνο του Paul McCartney

Η προώθηση του «What They Say» συνεχίζεται δυναμικά! Σήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, ο Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε στο BBC Radio Merseyside, με τον διάσημο στο Λίβερπουλ παρουσιαστή Tony Snell, ενώ πριν ξεκινήσει η συνέντευξη έπαιξε στο πιάνο στο οποίο είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ο Paul McCartney!

«Είναι απίστευτο!» είπε χαρούμενος ο Βίκτωρ όταν ο Tony Snell αποκάλυψε την ιστορία του συγκεκριμένου πιάνου. Ο Βίκτωρ, όπως είπε, είναι θαυμαστής των Beatles, ενώ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του τραγούδι από τα «Σκαθάρια», είναι το «Blackbird».

Ο Tony Snell μίλησε ιδιαίτερα κολακευτικά για τη φωνή του Βίκτωρα, παρατηρώντας ότι είναι «βαθιά και ραδιοφωνική». Από την πλευρά του, ο Βίκτωρ χαρακτήρισε υπέροχο το Λίβερπουλ, ενώ πρόσθεσε ότι το BBC έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη διοργάνωση της φετινής Eurovision.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, ο Βίκτωρ είπε ότι είναι υπέροχο να εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Για την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Μ&S Bank Arena, είπε πως πήγε καλά και δήλωσε ενθουσιασμένος για τη δεύτερη πρόβα που είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το εάν έχει συνειδητοποιήσει τον τεράστιο αριθμό ανθρώπων που θα τον δει να ερμηνεύει το «What They Say» και πώς θα το χειριστεί αυτό, ο Βίκτωρ απάντησε ότι θα εστιάσει στην κάμερα και στους ανθρώπους στο στάδιο. Ο ίδιος εξάλλου, όπως είπε, δεν έχει άγχος. «Είμαι απλά ενθουσιασμένος» πρόσθεσε.

Όσο για το νόημα του «What They Say», ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision εξήγησε ότι «θα πρέπει να νιώσεις το τραγούδι» και πως το νόημά του είναι να εκφράζεσαι. «Έβγαλα αυτό που ένιωθα» κατέληξε ο Βίκτωρ.