Ο Βίκτωρ και το What They Say «ταξιδεύουν» από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία μέσα από διεθνή media

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την εμφάνιση στο Λίβερπουλ, όπως και οι συνεντεύξεις του Βίκτωρα Βερνίκου σε εγχώρια και ξένα ΜΜΕ.

Η ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision, με τον Βίκτωρα και το «What They Say», ταξιδεύει στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, από την Ισπανία και την Κύπρο μέχρι την Αυστραλία, μέσα από φοιτητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, podcasts, εκπομπές στο YouTube και παραδοσιακά ΜΜΕ.

Πρόθυμα, με χαμόγελο και καλή διάθεση, ο Βίκτωρας ανταποκρίνεται στα αιτήματα ξένων σχολιαστών και δημοσιογράφων για να μιλήσει για τη συμμετοχή του στην 67η Eurovision, να εξηγήσει πώς έγραψε το «What They Say» και να απαντήσει σε κάθε ερώτημα, συμμετέχοντας ακόμη και σε τεστ γνώσεων για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού!

Μέχρι στιγμής, συνεντεύξεις του Βίκτωρα, έχουν μεταδοθεί, μεταξύ άλλων,  στο ραδιοφωνικό σταθμό Gorgeous στην Αγγλία, στο Purple Radio του πανεπιστημίου του Ντάραμ, στο UCY Radio Cyprus, στο podcast «Building Bridges», τα κανάλια του YouTube «El Condado» και «Aussievision», ενώ έπεται και συνέχεια…