Ο Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζει τον Βίκτωρα Βερνίκο

Ο Νίκος Αλιάγας φωτογράφισε τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision, Βίκτωρα Βερνίκο, με τον διάσημο παρουσιαστή της γαλλικής τηλεόρασης και φωτογράφο να δημοσιεύει στο Instagram ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του νεαρού μουσικού.

Ο Νίκος Αλιάγας προχώρησε στην ανάρτηση του πορτρέτου του Βίκτωρα Βερνίκου, στέλνοντας, ταυτόχρονα, θερμές ευχές στον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision.

«Ο Βίκτωρ Βερνίκος στον φακό μου. Μόλις 16 ετών, ο Βίκτωρ, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Εurovision. Τον ξέρω από παιδί, όταν αυτός και οι αδελφές του έπαιζαν με τα παιδιά μου. Ο Βίκτωρ, ένας χαρισματικός αυτοδίδακτος μουσικός, με Δανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, τραγουδάει το ‘What They Say’ με φωνή, στυλ, έμπνευση και θυμίζοντας λίγο τον Κίλιαν Μέρφι» έγραψε στα γαλλικά ο Νίκος Αλιάγας πριν συνεχίσει στα ελληνικά:

«Να σου πάνε όλα καλά Βίκτωρα, έχεις ταλέντο, είσαι αυτοδημιούργητος και βρίσκεσαι σήμερα εκεί που είσαι επειδή έχεις άστρο και επειδή το αξίζεις… Προχώρα ψηλά το κεφάλι, είμαστε μαζί σου παλικάρι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas)