Νορβηγία: Oι Subwoolfer «προσγειώνονται» από την Σελήνη στην Eurovision 2022

 Οι Subwoolfer, το μεγαλύτερο συγκρότημα στον γαλαξία συναντήθηκαν πριν 4.5 δισεκατομμύρια χρόνια στον πλανήτη τους την Σελήνη. 

Από τότε, ο Keith και ο Jim έχουν κατακτήσει τις μουσικές σκηνές σε κάθε άλλο πλανήτη ως το πιο επιτυχημένο ποπ γκρουπ που έχει περάσει ποτέ, όπως οι ίδιοι δηλώνουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurovision.tv. 

Την Κυριακή 20 Ιουλίου 1969, ένας προφήτης ονόματι Neil εμφανίστηκε μπροστά τους και σύντομα ανακηρύχθηκε ως «ο άνθρωπος με τα πιο δυνατά χέρια». Τους υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει και θα τους βοηθήσει να γίνουν το μεγαλύτερο συγκρότημα και στον δικό του πλανήτη, αλλά μια και μοναδική φορά είχαν γράψει το καλύτερο τραγούδι στον κόσμο, στη μητρική του γλώσσα, τα Αγγλικά. 

Ο Neil δεν επέστρεψε ποτέ. Ωστόσο βρήκαν τον DJ Astronaut. Και τώρα οπλισμένοι με το καλύτερο τραγούδι που έχει υπάρξει ποτέ, Give That Wolf a Banana, έχουν προσγειωθεί ώστε να διεκδικήσουν τον μουσικό τους θρόνο, ερμηνεύοντας στο πιο σημαντικό μουσικό γεγονός στην ιστορία του κόσμου: τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2022. 

Το δίδυμο των Subwoolfer έχει κατακτήσει τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, αναπαριστώντας συμμετοχές άλλων χωρών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο: 

@subwoolfer Sekret Grandma alert 🤫 🐺. @Ronela Hajati @eurovisionalbania #albania @ @nrkmgp #subwoolfer #givethatwolfabanana #sekret #ronelahajati #fyp #foryou #petsoftiktok #funny #nrkmgp #eurovision2022 #squeeze #bottom #strong #muscles #hot ♬ SEKRET – Ronela Hajati

@subwoolfer Another warm earthling embrace to master….. #italy #learning #brividi #mahmood #mahmoodeblanco #subwoolfer #willsmith #givethatwolfabanana #foryou #fyp #oscars #petsoftiktok #eurovision2022 #dance ♬ Brividi – Mahmood & BLANCO

 Ακόμα, δεν δίστασαν να ερμηνεύσουν σύμφωνα με το ιδιαίτερο στυλ τους το νικητήριο τραγούδι της Νορβηγίας στην Eurovision 2009: 

Άκου το τραγούδι στην αγαπημένη σου πλατφόρμα ή στο YouTube: