Νέα συνέντευξη του Βίκτωρα στο wiwibloggs: «Περιμένω με ενθουσιασμό τη δεύτερη πρόβα»

Ο Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε για άλλη μία φορά στο wiwibloggs, ένα από τα διεθνώς πιο γνωστά ΜΜΕ για τα νέα της Eurovision.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού αναφέρθηκε στην εμπειρία από την πρώτη πρόβα, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη δεύτερη πρόβα που είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής.

«Η όλη ιδέα είναι να βγει η απελευθέρωση και η έκφραση του τραγουδιού, αυτό είναι το νόημα» είπε ο Βίκτωρ για τη σκηνική του εμφάνιση, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ενώ συζήτησε και για το ντύσιμό του, που επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Όπως εξήγησε ο Βίκτωρ, ο στόχος από τη σκηνική του εμφάνιση, είναι να δοθεί ο «χώρος» ώστε να βγει η ενέργειά του, αλλά και να αναδειχθεί το νόημα του τραγουδιού. «Θέλω οι άνθρωποι να εστιάσουν στο τραγούδι» σημείωσε.

Η εμφάνιση του Βίκτωρα στο θρυλικό club των Beatles, Covern Club, εντυπωσίασε τον δημοσιογράφο του wiwibloggs που ζήτησε να μάθει περισσότερα. «Ήταν μία υπέροχη εμπειρία» απάντησε ο Βίκτωρ, προσθέτοντας ότι έπαιξε, μεταξύ άλλων, το αγαπημένο του τραγούδι από τους Beatles, όπως φυσικά και το «What They Say».

Ο Βίκτωρ αναφέρθηκε, ακόμη, στα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Eurovision, λέγοντας πως μέσα από την κοινή δουλειά, έχουν πλέον δεθεί και τους νιώθει όλους σαν οικογένεια.

Όσο για το πώς καταφέρνει να παραμένει ψύχραιμος και δίχως άγχος, απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. «Αν είσαι ειλικρινής και κάνεις ό,τι αγαπάς και δουλεύεις γι’ αυτό, τότε δεν υπάρχει λόγος άγχους» πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ο Βίκτωρ ευχαρίστησε τον κόσμο και τραγούδησε μπροστά στον φακό το τραγούδι των Beatles, «Blackbird».