Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά στις «Συνδέσεις»: Δουλεύουμε πάρα πολύ για την παρουσίαση της Eurovision

Οι δύο παρουσιάστριες της φετινής Eurovision, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά, εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Συνδέσεις», στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2023 και μίλησαν για τις προετοιμασίες που κάνουν οι ίδιες, αλλά και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Μουσικό Διαγωνισμό, Βίκτωρ Βερνίκος.

Η προετοιμασία για τη μετάδοση των δύο Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού της Eurovision δεν είναι εύκολη, όπως εξήγησαν, καθώς πρέπει να ετοιμάσουν τα κείμενα και να μεταφέρουν πληροφορίες για κάθε συμμετέχουσα χώρα, όπως πώς τα έχουν πάει στον διαγωνισμό, τι λέει το κάθε τραγούδι, κ.ά.

«Κάθε μέρα γράφω κείμενα, τόσο διάβασμα ούτε στη Νομική» παρατήρησε η Τζένη Μελιτά, με τη Μαρία Κοζάκου να συμφωνεί εξηγώντας ότι «θα πρέπει να συνεννοηθούμε πολύ καλά και να δουλέψουμε πολύ» για τις μεταδόσεις της Eurovision.

Οι δύο παρουσιάστριες αποκάλυψαν, μάλιστα, ότι πρόσφατα παρακολούθησαν μία από τις πρόβες του Βίκτωρα κι έτσι διαπίστωσαν πόσο σκληρά δουλεύει ο νεαρός καλλιτέχνης για την εμφάνιση του, στη σκηνή του Λίβερπουλ.

«Στην πρόβα, ο Βίκτωρ έλεγε ‘πάμε πάλι, πάμε ξανά, ξανά από την αρχή’. Δεν σταματάει με τίποτα. Κάτσαμε μία ώρα και είπε πολλές φορές το τραγούδι» εξήγησε η Τζένη Μελιτά, με τη Μαρία Κοζάκου να σημειώνει ότι ο 16χρονος Βίκτωρ «είναι πολύ ώριμος».

«Είναι βαθιά χωμένος στο κάθε βήμα που πρέπει να γίνει κάθε μέρα ώστε να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο» πρόσθεσε η Μαρία Κοζάκου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν βλέπω έναν τραγουδιστή, έναν αθλητή βλέπω».