«Καλή επιτυχία Βίκτωρα, καλή επιτυχία Ελλάδα»: Χαμόγελα, χορός και θετική ενέργεια στο πάρτι του OGAE Greece

Χαμόγελα, αγκαλιές, χειροκροτήματα και φυσικά χορός και τραγούδι, ξεσήκωσαν τον κόσμο στο πάρτι του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, με καλεσμένο τον Βίκτωρα Βερνίκο και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην Eurovision, το Σάββατο το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση για το Λίβερπουλ, φίλοι της Eurovision γνώρισαν από κοντά τον Βίκτωρα, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και τον χειροκρότησαν, στέλνοντας του θετική ενέργεια για την εμφάνιση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Σε μία ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ο Βίκτωρ κράτησε την ελληνική σημαία, ενώ η αίθουσα δονούταν υπό τους ήχους του «What They Say». Όταν το τραγούδι ολοκληρώθηκε, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision, ο οποίος δεν έπαψε να ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη του.

Βασικά συστατικά της βραδιάς ήταν ο ενθουσιασμός και το κέφι, ενώ η ευχή όλων μία: Καλή επιτυχία Βίκτωρα, καλή επιτυχία Ελλάδα!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)