Η Stefania τραγουδά ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ

Στους ρυθμούς του «Last Dance», που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision, χόρεψε όλη η Ελλάδα την Τετάρτη 10 Μαρτίου, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού και του βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής αποκλειστικά από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

H Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), λίγο μετά την «πρεμιέρα» του τραγουδιού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 (21:00) και στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου, και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής και στις πρόβες που κάνει αυτό το διάστημα με τον Φωκά Ευαγγελινό.

«Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την Ελλάδα», «θέλω να σας κάνω υπερήφανους» είπε η 18χρονη τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας ότι «θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για μια καλή εμφάνιση». Τέλος, επιφύλαξε και μια έκπληξη στους τηλεθεατές, ερμηνεύοντας a cappella ένα απόσπασμα από το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό.

Δείτε τη Stefania στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ:

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έκαναν επίσης δηλώσεις οι Arcade και η Sharon Vaughn, συνδημιουργοί μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, του «Last Dance». Οι Arcade αποκάλυψαν ότι το τραγούδι ξεκίνησε ως μπαλάντα και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε ένα σημερινό ποπ τραγούδι, ενώ η Sharon Vaughn μίλησε για το αισιόδοξο μήνυμα του τραγουδιού και περιέγραψε τη Stefania ως μια «σπουδαία ερμηνεύτρια, χορεύτρια και απερίγραπτα όμορφη, γεμάτη ενέργεια, ζωή και ενθουσιασμό». Ο σκηνοθέτης του video clip Κώστας Καρύδας πρόσθεσε ότι: «κάθε βιντεοκλίπ που γυρίζουμε είναι μια ταινία μικρού μήκους, αλλά για τη Eurovision οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και υπάρχει ευθύνη να βγάλεις μια πολύ καλή δουλειά».

Δείτε τις δηλώσεις των Arcade, της Sharon Vaughn και του Κώστα Καρύδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: