Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision! Η guest εμφάνιση στον Β’ Ημιτελικό

H «Number one» Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει δυναμικά φέτος στη Eurovision, καθώς εκτός από το 12άρι της Ελλάδας που θα ανακοινώσει στον Μεγάλο Τελικό, θα λάμψει στη σκηνή του Μάλμε, με μια guest εμφάνιση στο interval act του Β’ Ημιτελικού.

Όπως ανακοίνωσε ο σουηδικός φορέας SVT που διοργανώνει τη φετινή Eurovision, τρεις δημοφιλείς νικήτριες του Διαγωνισμού, η Έλενα Παπαρίζου, η Sertab Erener και η Charlotte Perrelli, θα συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο singalong που έγινε ποτέ, με το κοινό να τραγουδάει μαζί με τις κορυφαίες ερμηνεύτριες, αγαπημένα τραγούδια της Eurovision. Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να συμμετάσχει στο interval act μίας διαδραστικής οθόνης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα, μέσα από τα επίσημα διαδικτυακά κανάλια της Διοργάνωσης.

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη νίκη της.

«Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενη που επιστρέφω στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσα χρόνια. Μάλμε… έρχομαι! Είστε έτοιμοι να τραγουδήσετε μαζί μου;» δήλωσε η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια.

Όσο για τον Α’ Ημιτελικό, το SVT ανακοίνωσε ότι στο interval act θα δούμε τον Benjamin Ingrosso να ερμηνεύει τραγούδια που είχαμε επίσης ακούσει στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του «Better Days Tour».