Η δεύτερη πρόβα του “Better Love” και της Κατερίνας Ντούσκα

Greece 2019 second rehearsal — Photo by: Andres Putting

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου η δεύτερη και σημαντικότερη πρόβα της Ελληνικής αποστολής.

Από την πρώτη λήψη της δεύτερης πρόβας η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με την καλλιτεχνική της ομάδα έδωσαν το στίγμα για το τι μπορούμε να περιμένουμε στον Ημιτελικό στις 14 Μαΐου.

Ενέργεια, άρτια σκηνική παρουσία και καλοδουλεμένη ερμηνεία ενθουσίασαν τους δημοσιογράφους και τους θεατές που παρακολούθησαν την ανοιχτή πρόβα.

Greece 2019 second rehearsal
— Photo by: Andres Putting

Στη δύναμη της ομάδας που την πλαισιώνει στη σκηνή και την αξία της συνεργασίας με τους επαγγελματίες που δουλεύουν για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αναφέρθηκε η Κατερίνα Ντούσκα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Η αγάπη της για τις δεκαετίες του ’60-’70, τον κινηματογράφο, το γυναικείο κίνημα, το φημισμένο εστιατόριο της Celine Dion στον Καναδά, αλλά και τα συναισθήματά της για τις δύο χώρες που θεωρεί πατρίδα της, την Ελλάδα και τον Καναδά ήταν κάποια από τα ερωτήματα που της απηύθυναν οι δημοσιογράφοι. Ειδική αναφορά έκανε η Κατερίνα στο David Sneddon και τον Leon of Athens για την εξαιρετική συνεργασία τους στην παραγωγή του τραγουδιού.

Greece 2019 second rehearsal
— Photo by: Andres Putting

Για την εμπειρία τους από την διοργάνωση του διαγωνισμού και τις εντυπώσεις τους από το Τελ Αβίβ μίλησαν και τα μέλη του καλλιτεχνικού σχήματος.

Την επίσημη συνέντευξη τύπου ακολούθησαν συνεντεύξεις με Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Greece 2019 second rehearsal
— Photo by: Andres Putting

Σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου, οι προετοιμασίες των αποστολών συνεχίζονται με τη γενική πρόβα για την έναρξη του διαγωνισμού, το γνωστό Flag Parade.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ελληνική αποστολή θα παρευρεθεί σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο του ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία.


Greece 2019 second rehearsal
— Photo by: Andres Putting