Γνωρίστε τους παρουσιαστές της Eurovision 2022!

H Eurovision 2022 θα έχει 3 υπέροχους παρουσιαστές: την Laura Pausini, τον Alessandro Cattelan και τον Mika.

Η Laura Pausini είναι αυτή τη στιγμή, ίσως η πιο διαπρεπής Ιταλίδα καλλιτέχνιδα στον κόσμο. Το 2021 μόνο, κέρδισε τέσσερα Latin Grammys, ένα Grammy, μια Χρυσή Σφαίρα και έλαβε μια ιστορική οσκαρική υποψηφιότητα (για το πρώτο υποψήφιο τραγούδι γραμμένο αποκλειστικά στα Ιταλικά) πριν να ανέβει στην σκηνή των 93ων Βραβείων της Ακαδημίας, με το τραγούδι της Io sì (Seen).

 

Την Laura θα συνοδεύσει ο Alessandro Cattelan. Με 20 χρόνια εμπειρία στην παρουσίαση, μπορεί να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Ιταλική τηλεόραση.

 

Ως δημιουργός και παρουσιαστής εκπομπών της βραδινής και της απογευματινής ζώνης καθώς και ολοκαίνουργιων φορμάτ εκπομπών, ο Alessandro είναι γνωστός για την παρουσίαση των Total Request Live, Le Iene, and The X Factor της Ιταλίας.

Τον Μάρτιο, ο ταλαντούχος παρουσιαστής θα φιλοξενήσει στην καινούργια του εκπομπή Alessandro Cattelan: Una Semplice Question, διάσημους αστέρες όπως ο Paolo Sorrentino και ο Roberto Baggio, σε μια προσωπική του αναζήτηση προς την ευτυχία.

Την τριάδα της παρουσίασης συμπληρώνει ο εκπληκτικός Mika. Από το ντεμπούτο του με το τραγούδι Grace Kelly (2007), o Λιβανέζος- Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός έχει απολαύσει μια καριέρα χωρίς καλλιτεχνικά στεγανά ή γεωγραφικούς και κοινωνικούς περιορισμούς.

 

Μετά την Eurovision, αυτός ο ετερόκλητος αστέρας της ποπ, θα περιοδεύσει στη Βόρεια Αμερική (συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου φεστιβάλ Coachella), πριν να συνεχίσει να δίνει συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και την Ιταλία.

Πάρε μέρος με την Laura, τον Alessandro και τον Mika στην 66η Eurovision, ζωντανά από το Τορίνο στις 10, 12 και 14 Μαΐου.