Αυστρία: Παρουσιάστηκε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «We Will Rave» της Kaleen

Credits: Rankin

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «We Will Rave» που η Kaleen θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας, εκπροσωπώντας την Αυστρία στη Eurovision 2024.

Πρόκειται για ένα ποπ τραγούδι εμπνευσμένο από την techno.

Η Kaleen είπε για το τραγούδι: «Το “We Will Rave” μιλάει για την ανάγκη ενός καταφυγίου όταν η καρδιά σου είναι ραγισμένη και το βρίσκεις (σ.σ. το καταφύγιο) στη μουσική. Το rave είναι το μέρος όπου πηγαίνουν οι απόκληροι και οι πληγωμένες ψυχές για να θεραπεύσουν και να διαλύσουν τα προβλήματά τους μέσω της μουσικής. Είναι η θάλασσα του ρυθμού που απαλύνει τον πόνο και μας σώζει».

Με τον χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Kaleen δηλώνει ανυπόμονη για την παρουσίαση του «We Will Rave» στη σκηνή του Μάλμε:

«Ανυπομονώ πάρα πολύ να το ερμηνεύσω μαζί με τους θαυμαστές. Για εμένα, είναι το τέλειο τραγούδι της Eurovision. Μου επιτρέπει να συνδυάσω όλα όσα αγαπώ και να παρασυρθώ μαζί με το κοινό. Το τραγούδι είναι προσαρμόσιμο για όλους: το «We Will Rave» μπορεί να γίνει ‘We Will Dance’, ‘We Will Sing’, ‘We Will Live’, ‘We Will Party’… Είναι δυναμικό και θετικό, ακόμα κι αν παλεύεις με κάτι αυτή τη στιγμή».