Αυστρία: Οι Teya & Salena αναζητούν κάποιον… «Έντγκαρ» στο Λίβερπουλ

Teya & Salina Photo credits: ORF

«Ποιος στο καλό είναι ο Έντγκαρ;» αναρωτιέται το γυναικείο δίδυμο Teya & Salina με το ομότιτλο τραγούδι («Who The Hell Is Edgar?») που στέλνει η Αυστρία στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ.

Η φετινή συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision είναι ξεκάθαρα γυναικεία υπόθεση, γεγονός που αποτυπώνεται άλλωστε, με την κυκλοφορία του τραγουδιού ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, 8 Μαρτίου.

«Το τραγούδι είναι πιασάρικο και ταυτόχρονα έχει ένα μήνυμα σοβαρό. Οι Teya & Salena αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως μέλη της οικογένειας του Διαγωνισμού Τραγουδιού και είναι υπέροχο όταν κάποιος βλέπει τη διοργάνωση ως μια ευκαιρία που συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή» δήλωσε ο Stefan Zechner, επικεφαλής της αυστριακής αποστολής στην Eurovision.

Η Salena περιέγραψε τη χαρά που ένιωθαν γράφοντας το τραγούδι, ενώ η Teya τόνισε ότι ήθελαν να ενσωματώσουν προσωπικά τους βιώματα. «Συχνά νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις την αξία σου ξανά και ξανά ώστε να σε πάρουν στα σοβαρά. Παρουσιάζοντας τον Edgar Allan Poe ως τον πραγματικό συνθέτη του τραγουδιού, θέλαμε να εστιάσουμε σε αυτό το ενοχλητικό κομμάτι της μουσικής βιομηχανίας. Είναι μία σάτιρα» ανέφερε η Teya.

Δείτε το video clip της συμμετοχής της Αυστρίας: