Αποκαλύφθηκε η σκηνή της Eurovision 2024!

Η σουηδική δημόσια τηλεόραση SVT αποκάλυψε πώς θα μοιάζει η σκηνή και ο φωτισμός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö Arena.

Κινητοί κύβοι LED, δάπεδα LED, σκηνικές τεχνολογίες, φωτισμοί και βίντεο θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν θεαματικές σκηνικές εικόνες. Το κοινό θα βρίσκεται γύρω από τη σκηνή, η οποία θα έχει σχήμα σταυρού, γεγονός που θα δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών για το κοινό και τους τηλεθεατές.

Πίσω από τη σκηνική ιδέα για τη Eurovision 2024, βρίσκονται οι Florian Wieder και Fredrik Stormby.

«Με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το όραμά μας για τη σκηνή και τον φωτισμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη Eurovision και το συγκεκριμένο concept μάς δίνει ατελείωτες ευκαιρίες ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικούς χώρους και εκφράσεις τόσο για τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες όσο και για τα σόου της έναρξης και του διαλείμματος. Η δημιουργία του Florian και του Fredrik είναι απλά φανταστική και θα είναι πολύ υπέροχο να δούμε το τελικό αποτέλεσμα» δήλωσε η executive producer Ebba Adielsson.