Βίκτωρ Βερνίκος στο ESCXTRA: Μην αφήνετε κανέναν να σας κρατήσει πίσω. Εκφραστείτε, μοιραστείτε την αγάπη

Victor Vernicos / Photo credits: Nikos Zikos

Συνέντευξη σε ακόμη ένα μεγάλο, διεθνές ΜΜΕ για τα νέα της Eurovision, έδωσε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Μουσικό Διαγωνισμό, Βίκτωρ Βερνίκος.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πάω στην Eurovision, θα είναι μία υπέροχη εμπειρία, είναι τιμή μου που θα είμαι σε αυτό το μεγάλο σόου» είπε ο Βίκτωρας κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στο διεθνές κοινό.

«Νιώθω ευλογημένος και υπερήφανος που επιλέχθηκα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου» εξήγησε ο νεαρός καλλιτέχνης, προσθέτοντας ότι δεν έχει υπερβολικό άγχος, καθώς προετοιμάζεται για την εμφάνιση στο Λίβερπουλ, καθώς εστιάζει σε αυτά που πρέπει να κάνει μέρα με τη μέρα και σταδιακά νιώθει όλο και πιο σίγουρος. «Είναι στα δικά μου χέρια να εκφράσω τον εαυτό μου με τον καλύτερο τρόπο και μετά εναπόκειται στο κοινό να επιλέξει τι του αρέσει» σημείωσε.

Απαντώντας στο εάν του προκαλεί άγχος η εκπροσώπηση μιας ολόκληρης χώρας στον διαγωνισμό, ο Βίκτωρ εξήγησε ότι είναι άνθρωπος που αντέχει τις ευθύνες και αποδίδει καλά υπό πίεση. «Μου αρέσει να ξυπνώ το πρωί και να προσπαθώ να κάνω κάτι. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα πέραν των συνηθισμένων, να κάνω πράγματα που είναι εκτός της καθημερινότητας. Έτσι ακριβώς είναι και η Eurovision, είναι ένα τεράστιο καθήκον που το αγαπώ. Δουλεύω κάθε μέρα και ελπίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα» είπε.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έχει ήδη μιλήσει με την Αμάντα, την περσινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision, όπως επίσης και με τον Σάκη Ρουβά. «Μου έδωσαν πολλές συμβουλές, μου είπαν να σέβομαι την κοινότητα της Eurovision η οποία είναι υπέροχη, να το απολαύσω και να μην το ξεχάσω ποτέ».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ζητήθηκε από τον Βίκτωρα να στείλει ένα μήνυμα στο κοινό. Ο νεαρός καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε με χαμόγελο, στέλνοντας ένα συγκινητικό και από καρδιάς μήνυμα:

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας. Πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσα να πάω στην Eurovision ή ακόμη πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρω εξαιτίας της ηλικίας μου, της απουσίας εμπειρίας και για άλλους λόγους. Μην αφήνετε κανέναν να σας κρατήσει πίσω! Η αυτοπεποίθηση είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσετε. Συνεχίστε να δουλεύετε με τον εαυτό σας, εστιάστε στη δουλειά σας, σε ό,τι κάνετε. Μοιραστείτε την αγάπη. Εκφραστείτε!»